donderdag 1 oktober 2009

Ziekenhuis controle

Ja gister was het weer zover. Ik moest weer voor controle naar Den Haag.
Wonder o wonder was mijn longfunctie precies hetzelfde als de vorige keer ondanks dat ik me de laatste tijd weer niet zo lekker voel. Ik heb het gevoel alsof ik weer dingen krijg waar ik eerder ook al last van heb gehad. Het moe in mijn hoofd gevoel. Een gevoel alsof ik er niet helemaal bij ben en dat ik niet fit ben. Een beetje moe en lusteloos. Ik weet nog steeds niet waardoor ik dit rare gevoel krijg. Medicatie misschien? Maar waarom ging het dan 3 maanden goed en nu opeens niet meer.. Dan toch een verkoudheid/infectie? Ik heb iniedergeval nog een kuurtje erbij gekregen.. Tavanic voor 2 weken. ( zelfde als cipro maar dan beter voor je maag/darmen ), want was daar zo kotsmisselijk van de vorige keer. Hopelijk geeft dit wat verbetering en gaat het straks weer zo goed als eerst! Het heeft waarschijnlijk ook wel met het seizoen te maken.. CF'ers en zelfs gewone mensen zijn niet op hun best in de herfst/winter maanden.

Verder was de dokter heel tevreden. De bloeduitslagen waren perfect! De onstekingswaarden in mn bloed waren weer gedaald net als mijn IGE waarde. Ik heb deze keer ook eindelijk een goede kweek kunnen produceren. Dus hopelijk is die ook goed. Ook is mijn gewicht nog steeds goed! 50 kilo maarliefst.. Haha wat een geluk dat ik geen gore bijvoeding hoef. Mijn suikerwaardes waren ook redelijk voor iemand met een hoge dosering prednison.. dus daar werd ook niks aan gedaan. En ik ben weer verder aan het afbouwen met de prednison: 10 mg 's ochtends en 5 mg 's avonds.

Nou zijn jullie weer een beetje op de hoogte. Tot snel weer!
Groetjes Gwen.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Gwen, het rare gevoel in je hoofd alsof je er niet helemaal bij bent herken ik heel erg goed.
  Mail me anders even prive.

  groetjes van Astrid
  astridvanheeringen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, dat is toch heel goed nieuws, longfunctie het zelfde als vorige keer. Wel balen dat je je toch niet helemaal fit voelt.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey,

  Dat herken ik wel, heb er momenteel ook last van. Maar mooi dat je longfunctie in ieder geval stabiel is gebleven (al was het natuurlijk leuker geweest als ie hoger was geweest) ;).

  Hoe laat moest jij in het Haga zijn? Ik was er van 11-1 ;).

  X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Judith.. Ik was er van ongeveer half 11 tot 12 uur. Ik mocht altijd op woensdag tussen zijn spreekuren door haha. Vanaf nu mag ik op zijn gewone spreekuren komen.. Ben gepromoveerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, deze reactie helemaal niet meer gezien ;). Grappig, ik was er van 11 tot kwart over 12 ofzo... Net gemist, haha ;). Ik word tot nu toe volgens mij ook nog tussen spreekuren ingepland, anders kon ik pas eind oktober de eerste afspraak hebben. Heb er nu inmiddels 2 gehad.

  Groetjes,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen