dinsdag 6 juli 2010

Eindelijk rust

Poeeh poeeh. Eindelijk na een lange tijd blokken en druk zijn met school heb ik rust. Heerlijk iets van 8 weken vakantie!! Ik heb dit jaar keihard gewerkt. Ik was bang dat ik het niet zou halen, omdat ik het hele vorige jaar gemist heb, maar het is allemaal meer dan goed gekomen. Eindelijk heb ik weer een beetje vertrouwen in mezelf, want ik heb een prachtige cijferlijst. 2 zesjes en de rest allemaal zevens en achten. Donderdag alleen nog even me rapport ophalen. Dus op naar 6VWO, het eindexamenjaar. En hopen dat ik slaag!

Nu weten jullie dus ook waarom er al een tijdje geen nieuwe blog verscheen. Ik heb de afgelopen weken zoveel gedaan. Ik zal even kort wat vertellen. Ten eerste de SE week, heel erg druk met leren. Daarna hebben we een uitwisseling van school gehad met Darmstadt. Ik had een heel erg aardig meisje bij me in huis en we hebben 3 dagen ontzettend veel gedaan. Wat voor mij best wel vermoeiend was vooral met de warmte. Natuurlijk zaten we 's avonds op strand met de hele groep en werd er ook het nodige alcohol genuttigd ;) En natuurlijk heen en weer gereisd tussen Alkmaar en huis. Maar het was een superervaring! Daarna op school nog voorlichting over PWS (profielwerkstuk) gehad. Cijfers ingezien en boeken ingeleverd. Ook de voetbalwedstrijden natuurlijk met vrienden gekeken wat supergezellig was. Naar het strand geweest! Naar girlsfair geweest ( een braderie voor meiden ). Al een aantal keer gebarbecued.. Wat een feest allemaal. Nu ga ik lekker verder genieten van me vakantie en 12 augustus ga ik naar Ierland! Eerst een paar daagjes naar Dublin en dan het mooie noorden verkennen. Ik heb er wel zin in, want het schijnt erg mooi te zijn.

Over mijn gezondheid eigenlijk niks te melden. Er verandert eigenlijk weinig. Mensen vragen mij vaak of het niet supervervelend is met het warme/benauwde weer, maar eigenlijk vind ik het wel prima! Als het maar niet te warm is. De winterse kou op mijn longen is een stuk irritanter namelijk.

Iedereen een fijne vakantie en tot blogs!

xx Gwen

9 opmerkingen:

 1. yeaah Gwen gaat naar 6 VWO!
  Echt knap meis! Wij gaan nog wel afspreken hoor deze zomer!
  Alvast heel veel plezier in Ierland & we hopen dat het goed blijft gaan met je gezondheid :D
  Vanavond voetbal kijken word supeer! (L)

  -x- N.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar meis,
  Je wordt beloond voor het harde werken!
  Geniet van je 8 weken vakantie.. Het klinkt lang, maar voor je het weet is het alweer voorbij. Dus er staat maar 1 ding te doen.. VOLUIT van elk moment genieten!

  Kuss Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat fijn dat je over bent. goed man.
  geniet lekker van je vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat superknap van je Gwen! Je mag echt trots op jezelf zijn. Zo'n uitwisseling lijkt me echt leuk! Ga je zelf nu ook nog ergens heen of niet?
  Geniet van je vakantie
  Groetjes Marcia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Gwen, dat klinkt inderdaad heel druk!! Maar ontzettend leuk al die dingen met vriendinnen en school.
  Nu heerlijk genieten van de zomervakantie en ja, volgend jaar naar 6 VWO, ik vind het hartstikke knap van je. Echt petje af!

  Hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gwen,
  Je moeite is beloond. Van harte gefeliciteerd. 'k Ben benieuwd hoe je het vindt in Ierland. Ze zeggen: Wanneer je er eenmaal geweest bent wil je nogeens terug. Wat mij betreft geldt dit ook. Een prachtig land! Geniet ervan.
  Groeten,
  Anja
  (cfcafé lid)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank jullie voor de leuke reacties!

  @Marcia: nee ik ga zelf nergens heen, een deel van mijn klas is wel al naar Duitsland geweest en sommige naar Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja weer eventjes wat minder.. Maar gaat weer goed komen =D

  Echt goed dat je over bent! Lekker van je vakantie genieten en volgens mij is Ierland ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen