vrijdag 23 oktober 2009

Toch een leuke week!

We hadden toch besloten om lekker thuis te blijven. Goed voor ons even wat rust, lekker bijkomen en goed voor de portemonnee! Nouja dat laatste viel wel mee, want we hebben toch veel leuke dingen gedaan deze week!

Zaterdag: Samantha kwam langs, was heel gezellig. We gingen nog even het dorp in en daarna aan het eind van de middag gingen we naar een vriend die zijn verjaardag vierde, daar gingen we ook pannenkoeken eten. Dus dat was wel leuk!

Zondag: Lekker rustig aan gedaan 's ochtends. 's Middags gingen we even het dorp in om een lekkere dikke winterjas te kopen. En geslaagd natuurlijk, want ik had er al stiekem één op het oog. Daarna zijn we nog even bij familie op visite geweest, was ook gezellig!

Maandag: We waren lekker vroeg op. Als ik te lang uitslaap dan voel ik me niet zo fit, ik moet dus een beetje een ritme aanhouden. We gingen voor het eerst taart maken! Monchou taart met aardbeiensaus.. Ik wilde eigenlijk kersen, maar die was natuurlijk uitverkocht ;). Het ging eigenlijk heel makkelijk en de taart was heel lekker! In de middag zijn we nog even scooters wezen kijken, maar daar zat niet echt wat tussen dus optie B kon doorgaan en toen heb ik mijn scooter dus besteld op internet! Wit met roze retro scooter, hopen dat ie er net zo leuk uitziet als op het plaatje..
Ojaa ik was ook nog even langs de bibliotheek geweest voor een boek voor literatuur. 's Avonds nog even op de thee geweest bij de buren.


Dinsdag: We gingen met z'n alle een dagje uit! Jammer genoeg mocht Espirito niet mee dus die bleef gezellig bij Opa & Oma. We gingen naar Bataviastad. Daar zijn enorm veel outlet winkels in een stadje bij elkaar gebouwd. Ik was er nog nooit geweest dus ik vond het wel superleuk! Ben alleen niet zo geslaagd.. had maar 1 shirtje en een tas. Het was wel super om een keer heen te gaan. Alle merken die je maar kan bedenken hebben ze daar. En ook nog in outlet prijzen. Maar dan helaas niet de nieuwste mode. Daarna nog even bij Opa & Oma gezeten en Espirito opgehaald.Woensdag: Weer lekker rustig aan gedaan en 's middags naar een verjaardag geweest. 's Avonds kwamen me tante en nichtje nog even langs.


Donderdag: Met mama wezen shoppen in Amstelveen. We waren daar nog nooit geweest en het was echt super. Heel veel winkels in 2 winkelcentra. En nog wat losse winkels daarbuiten. Dus bijna alles overdekt. Echt een tip! Lekker veel gekocht en nu ben ik bijna blut.. Daarna zijn we nog uiteten geweest met z'n alle bij Wonders! Was heerlijk en heel gezellig ook een tip.Vrijdag: Lekker uitgeslapen. Mijn moeder was nog even naar de stad geweest en had sneakers voor me meegenomen die ik al had gezien, maar daar was mijn maat al uitverkocht. Dus nu heb ik super hippe zilvere nike high dunks! Ben er heel blij mee. Vanmiddag zijn we nog even bij familie op visite geweest. En s' Avonds lekker de laatste aflevering van Gooische Vrouwen gekeken.


Me plannen voor dit weekend zijn nog: naar de schoonheidsspecialiste & een nachtje in een hotel slapen. Dat doen we zondagnacht, want maandag moet ik weer naar het ziekenhuis voor controle. Dan hoeven we niet zo vroeg op en staan we niet in de file! 


Zo dit was mijn week. Fijn weekend allemaal!
xx Gwen


1 opmerking:

  1. Klinkt als een heerlijke vakantie Gwen!
    En nog een outlettip van een collegashopverslaafde ;-). Ken je het designer outlet in Roermond al? En het outlet village in Maasmechelen (B)? Helaas allebei totaal niet bij jou in de buurt maar wellicht leuk voor de kerstvakantie? En hé, wij aten vorig jaar ook eens bij Wonders, in Bergen.
    Succes in het ziekenhuis maandag!

    BeantwoordenVerwijderen