zaterdag 4 juli 2009

Een hele tijd geleden

Inderdaad een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een blogje heb geschreven!

Ik zal maar met de deur in huis vallen.. voor degene die het nog niet weten..
: tromgeroffel :
Ik ben al een maand van mijn infuus verlost! Dat mocht ook wel na 7 maanden! Die bacterie is helaas niet helemaal weg, maar hij zit er nu nog maar heel weinig en wonder o wonder hij is rustig, want ik ben nog steeds wel stabiel & alive ;D We hadden natuurlijk gehoopt dat die helemaal weg zou gaan, maar dit was waarschijnlijk het beste resultaat dat ik kon bereiken & om dan nog maanden aan het infuus voor niks te moeten zitten dat is niet fijn! Dus ik ben nu weer vrij en geniet van alles wat ik nu weer kan ( mits mn longen me niet beperken, wat die klote longen dus wel altijd doen )..

Ik mag nu 1x per maand op controle komen en dan altijd longfunctie blazen & meestal bloed prikken. Afgelopen woensdag was ik voor controle en ik dacht dat het wel goed ging, omdat ik veel meer deed enzo! Helaas heeft mn longfunctie een soort dieptepunt bereikt in mijn 15-jarige bestaan; een magere 31% ..
Wel was met mn nieuwe antischimmelmiddel mijn IGE waarde met de helft gedaald! Hopen dat dat nog door gaat zetten dan kan ik misschien eindelijk eens van die prednison af zonder dat ik zo beroerd wordt! Ik zit nu op 22,5 mg en we gaan dit keer nog langzamer! Hopelijk de laatste ronde xd

Verder heb ik de laatste tijd veel leuke dingen gedaan. Zal ze even opnoemen niet in details, want dat wordt te veel als je al maanden niet geschreven heb!
Shoppen, strand gaan, uitgaan, uit eten, naar DUINRELL, gezellig zijn met vriendinnen, zwemmen in t baafje, musicals kijken. Gewoon leuke dingen dus!

Ik ga nu proberen mn blog beter bij te houden.. soms ben ik gewoon lui en heb ik er geen zin in ;o maarjaa dit was t dan weer. Als ik nog wat leuks te melden heb schrijf ik wel weer wat!

xx Gwen

3 opmerkingen:

 1. Liefjee(L)

  Kut van die longfuctie van 31%, maar wel lekker van het infuus. Baafje was echt gezellig!! Gauw weer afspreken

  XXXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gwen,
  Wat zal dat een bevrijding zijn geweest na al die maanden infuus.
  Ben je gestopt met Xolair? Ik ook, wat was voor jou de reden?
  Welk nieuw antischimmelmiddel gebruik jij nu?

  Geniet lekker van je vrijheid en alle leuke dingen van het leven.

  Groetjes van Astrid van Heeringen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. yo gwen :D

  Duinrell en Ciske de Rat waren vet coeewl :D

  yeah we rock !

  X Rheaa

  PS, er staat anoniem omdat ik geen idee hoe ik t anders moet plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen