zondag 12 juli 2009

Mijn weekje

heee allemaal!

Alweer een week voorbij en het gaat nog steeds redelijk goed met mijn gezondheid. Het lijkt wel stabiel te blijven zonder infuus en het hoesten is ook iets minder.. Dus sorry ik heb geen spannende verhaaltjes te vertellen. ;d
Maar t is natuurlijk wel leuk om een keer alleen positieve dingen te schrijven, want het is een tijd geleden dat ik dat heb gedaan!

Maandag heb ik niet zoveel gedaan volgens mij.. & aant eind van de middag zijn mn moeder en ik nog ff langs strand gegaan. Gezellig wat gedronken en gekletst en toen weer terug naar huis.
Dinsdag ging ik met Rhea koekjes bakken, ze waren zeeeer lekker. Nog beter dan ik had verwacht. We hadden in een paar chocoladehageltjes gedaan toen kregen we ook chocolade koekjes. & mn moeder had haar pols gebroken en gelukkig mocht het gips eraf! 's avonds ging ik met Nina oppassen, dat was heel gezellig en toen bleef Nina bij me slapen ;D en jaa we hebben goed geslapen hoor!
Woensdag gingen we naar IKEA. yeaah leuk leuk en Nina mocht mee! Ik wil al vet lang zo'n PAX kast die is zo mooi! En die kan je dan helemaal naar je eigen smaak inrichten enzo. Dus heb allemaal boekjes meegenomen dan kunnen we thuis ff puzzelen :) en hopen dat die in mn kamer past.. Of ik moet me hele kamer ombouwen, maar daar heb ik niet zo'n zin in want het staat net een jaar goed! Jaa we wonen vandaag precies een jaar in onze moderne aangepaste bejaarden flat penthouse! ;] Maar laat ik het ff bij het onderwerp houden.. We waren bij ikea en daar gingen we lekker lunchen en toen hadden we nog wat mooie kussentjes gekocht voor op de stoelen/bank. En nog wat handige spulletjes. Toen gingen we weer naar huis en toen kwam mn ipod touch :) Helemaal geweldig dus daar heb ik de rest van de dag mee zitten spelen ;D
Donderdag had ik fysio en ging ik allemaal oefeningetjes doen voor meer kracht in me spieren en beetje soepel maken van mijn spieren. Dat doe ik nu 1x in de week en ik ga ook weer beginnen met fitness. Toen ging ik lekker loempiaatjes halen op de markt. oeee heerlijk! En om 14:00 kwam mijn psychotherapeut, die heb ik nu ongeveer 4 keer gehad. Ze helpt mij om positiever te denken en beter met mijn negatieve gedachtes om te gaan. Vooral in de zwaardere periodes heb ik het daar erg moeilijk mee. Maar het gaat al best vooruit.. Je ziet toch dat ik allemaal positieve dingen typ ;) Dus dat ik heb ik al een beetje geleerd.. al is het wel logisch dat ik nu positiever denk, want nu voel ik me redelijk goed! Als het minder gaat, gaat het met mn gedachtes ook automatisch minder, maarja daarvoor heb ik nu therapie en ik hoop dat ik dan ook wat positiever kan blijven denken.
Vrijdag werd ik pas laat wakker om half 11.. maarja t is toch vakantie (H) 's middags zijn we naar Heerhugowaard geweest. Eerst moesten we wat ophalen voor op de auto (dakdragers) zo kunnen we straks gewoon op vakantie met de bagage. haha anders kon de bagage niet mee ;p Toen gingen we naar mc donalds daar was ik al een tijd niet geweest dus was wel leuk. En daarna gingen we shoppen in de Middenwaard dat is een best groot winkelcentrum.. Daar had ik allerlei topjes gekocht en nog een vestje! Nu moet het wel weer mooi worden! 's avonds gingen we boodschappen doen & lekker uiteten int loo. Toen ben ik met mn moeder nog even op visite geweest bij Knier & Huib in de stichting dat was wel gezellig!
Zaterdag was het klote weer! Ik heb de hele dag niet veel gedaan dan computeren, beetje lezen & HUISWERK ja je leest het goed! Ben voorderest helemaal niet buiten geweest.. maar daar was het weer ook niet naar.
Zondag.. Ja dat is vandaag. Weer niet veel gedaan, omdat het nog steeds niet echt lekker is buiten. Heb ook weer huiswerk gedaan. Goed he. En weer de hele dag geluierd en gecomputerd. & nog even met die allerliefste Espirito gewandeld. En ook een beetje vervelen..

Dat was het weer voor vandaag. Het wordt al leuker om iets te schrijven dan verveel ik me ook niet :D
Ik vind het leuk als je een reactie achter laat of een berichtje schrijft in mijn gastenboek <3 Dikke kus van Gwen.
2 opmerkingen:

 1. Hoi Gwen,
  Wat fijn om te lezen dat het beter met je gaat en je lekker aan het genieten bent van je vakantie. Alleen zaterdag rot weer? Dan was je echt op de verkeerde plaats, ik heb de hele dag op terrasje gezeten en rond gevaren om Alkmaar en niet onder een paraplu, eerder een parasol.
  Groetjes, Marijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Gwen,
  Volgens mij ben je goed bezig, lekker met van alles tegelijk. Ik hoop dat de zon zich deze week weer laat zien kun je weer veel naar buiten.
  Lekker wandelen met je hondenkind is natuurlijk een feest, doe ik ook iedere dag. Is goed voor lijf en geest zullen we maar zeggen.


  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen