dinsdag 25 januari 2011

Trainen gaat goed

Ja het trainen gaat best wel lekker. Ik vind dat het goed gaat en K. gelukkig ook. Ze ziet al vooruitgang en ik krijg veel complimenten. En dat na 3 trainingen! Dat motiveert goed. Dus dat is best wel mooi. Ik heb de eerste 2 trainingen zumba gedaan. Daarvan ken ik nu al aardig wat pasjes en het is erg leuk. We proberen het dan wat op te voeren zodat ik het dansje vaker achter elkaar doe of door het ritme te verhogen. Zo kom ik steeds verder en verleg ik me grenzen ook. En kan ik het steeds langer volhouden.
De 3e training gingen we weer even wat anders doen om het afwisselend te houden. We gingen aerobics oefeningen doen en ik moest dan om allebei me enkels een band vastmaken met daartussen een elastische draad. Dus dat je enkels aan elkaar vastzitten. En dan allemaal oefeningen doen met je benen. Poeeh dat is best zwaar met die draad die je dus telkens uit moet rekken en strak houden, want als je hem losjes houdt is het natuurlijk veel te makkelijk ;) dan smokkel je. Maar ook dat ging allemaal goed. Ik heb nu zelfs huiswerk: één keer per dag de trap op en aflopen. Op de dagen dat ik niet sport dan.

Dit is dan zo'n enkelband. HipNthigh wordt ie genoemd.

Ik merk wel dat ik al een week geen moeite meer heb om adem te halen. Ik weet alleen niet of dat aan het sporten ligt of aan me leensprayapparaat, want ik had namelijk het idee dat die van mij niet meer zo krachtig was. Waar het ook aan ligt ik ben er blij mee :) Ook merk ik wel dat ik wat fitter ben en ik voel me ook vrolijk als ik gesport heb dus dat is allemaal erg fijn. Na een tijdje kan ik pas echt zeggen of er vooruitgang in zit, maar ik denk wel dat het de goede kant opgaat. Lekker even positief.

Ik dacht ik laat jullie alvast even weten hoe het gaat.

2 opmerkingen:

 1. Ha Gwen,

  Fijn dat het zo goed bevalt en dat je je zo goed voelt. Lijken mij ook leuke dingen om te doen. Zumba en aerobic.
  Helemaal top dat je je ook wat vrolijker voelt na het sporten.

  Ga zo door en draaien met die heupen!!

  Garoet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je zeg! Toppie!! :-)
  groetjes Lydia

  BeantwoordenVerwijderen