zondag 29 augustus 2010

Update

Hallo allemaal.
Ik lig hier alweer bijna 1 week.. Gister ben ik helemaal ingestort, want ik heb 5 dagen liggen lijden en het was echt lijden met me maag. Ik kon het echt niet meer aan. Ik was in 3 dagen al 1 kilo afgevallen. Ik voelde me zo beroerd. Dus om 19:00 s'avonds kwam de zaalarts eindelijk langs. Gelukkig zag hij dat het zo echt niet verder kon dus ging hij mijn dokter bellen en toen hebben ze besloten om de meronem te stoppen en een nieuw pilletje dat ik had ook. Ik heb dus nu alleen nog tigacyl 1x per dag. Gelukkig voelde ik me al vrij snel beter en heb nu geen last meer van me maag. Dat is echt een opluchting, want ik was bang dat het niet meer weg zou gaan. Ik weet zeker dat het van de meronem kwam dus hopelijk kunnen ze daarvoor iets anders verzinnen. Ik merk wel dat ik weer meer ben gaan hoesten nadat het gestopt is dus blijkbaar deed het wel iets. Helaas heb ik nog niet echt honger en me eetlust is nog niet terug, maar hopelijk komt dat ook snel weer terug. Gelukkig hoefde ik niet tot maandag af te wachten, want dat ging ik niet meer trekken. Op zondag doen ze hier namelijk helemaal niks. Net ben ik lekker gedoucht. Dat gaat ook lastig met dat ding in je arm. Om 16:00 mag ik gelukkig ff een uurtje me hok uit. Dat is wel fijn, want eigenlijk heb ik deze kamer nu wel weer gezien :( Ik voel me ook nog wel erg zwak van het niet eten. Ik hoop dat ik snel opknap nu en dat ik iniedergeval verbetering voel en dat ik me nog beter voel dan voordat ik hier kwam, want daar was het juist om te doen natuurlijk.

5 opmerkingen:

 1. Heey Gwen,

  Vervelend allemaal..
  Hopelijk knap je snel op! Is sondevoeding geen tijdelijke optie als je je zo zwak voelt door het niet eten??

  Succes.
  Groetjes Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ik denk het niet. Ik heb eigenlijk nooit problemen met eten.
  Ik probeer ook wel te eten, maar het komt door me maag dat het niet lukte.. en ik at wel maar minder. Nu is de oorzaak weggenomen dus moet het hongergevoel vanzelf wel terugkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey

  wat vervelend zeg. hoop dat het beter gaat nu de mogelijke oorzaak er niet meer is.
  en dan weer lekker genieten van dat heerlijke ziekenhuis eten ;)

  liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gwen,
  Hoop dat je nu snel gaat opknappen. Hoe heb je vandaag geblazen?

  Morgen zullen ze wel met een nieuw strak plan komen, zet 'm op!!

  Groetjes van Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Astrid: ik heb vandaag niet geblazen. Ze zouden om 14:00 komen, maar blijkbaar stond ik niet op de planning.. miscommunicatie ofzo? :p Hopen dat ze morgen iets beters hebben ja.

  BeantwoordenVerwijderen