donderdag 26 augustus 2010

Niet zo goed

Het gaat allemaal niet zo lekker. Dat is ook de reden dat ik gister niks geplaatst heb. Ik ben bijna de hele tijd niet lekker in me maag. Daardoor voel ik me erg beroerd. Ik heb nu ook 6 verschillende antibiotica's en dat allemaal bij elkaar komt denk ik niet zo lekker aan. Gister ben ik bijna me bed niet uitgeweest en was ik overdag ook erg moe. Eten gaat heel moeizaam en ik heb ook nog helemaal geen honger gehad. Als ik misselijk ben mag ik wel een zakje infuus tegen de misselijkheid. Maar het is meer een naar gevoel in me maag dan echt misselijk. Dat zakje helpt toch wel een beetje denk ik. Hopelijk trekt het snel bij. Ook zijn dinsdag middag longfoto's gemaakt en bloedgeprikt. Gister is de zaalarts wel een aantal keer langsgeweest. Ook kwam me moeder op bezoek en Nina dat was erg leuk. Vandaag gaat het iets beter. Ik ben gedoucht en zit nu op een stoel, dus niet de hele tijd in me bed. Me maag is op dit moment ook rustig maar nog erg moe ben ik wel. Ik heb ook nog niet veel gegeten dus daarom heb ik weinig energie. Vandaag zijn ze me bloedsuikers aan het controleren dus komen ze telkens voor een vingerprik. Hoe fijn is dat? Niet echt fijn, want dan worden me vingertoppen pijnlijk en kan ik minder goed typen. Ik ben al blij dat ik nu uit bed ben, want ik voelde me echt een dood vogeltje. Ik had echt zulke slechte momenten dat ik dacht: Wat kan ik nog doen? Niemand kan wat doen ookal lig ik in het ziekenhuis.. Ze weten niet wat ze ermee aan moeten. Gevangen in me eigen lichaam. Hopelijk knap ik snel wat op want dit zijn geen berichten die jullie willen lezen.

10 opmerkingen:

 1. Lieve Gwen,
  Dit zijn zeker geen berichten die we graag lezen ;-) Ik lees veel liever dat je snel opknapt etc. Helaas is dat nu even niet het geval. Ik hoop dat je je over een paar dagen toch beter gaat voelen, dat de mix ab's gaat werken en dat je maag ook weer wat rustiger wordt.
  Heel veel sterkte en lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar voor je Gwen! Hopelijk kun je gauw goede berichten plaatsen. Jijzelf zit nog het minst op slechte berichten te wachten denk ik;)
  Hoop dat jeje gauw beter voelt!
  Sterkte,
  Marcia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey meid

  wat vervelend zeg. echt balen dat je niet zo snel opknapt. hopelijk komen ze er snel achter wat ze er mee aan moeten. zo beroerd zijn is niet leuk
  beterschap meid en sterkte
  liefs xx marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gwen,
  sterkte! En hopelijk voel je je snel wat beter... Dat nare gevoel in je maag is heel vervelend voor je, hopelijk gaat de ab snel z'n werk doen.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heey Gwen,

  Jeetje echt balen die misselijkheid. Zonder genoeg eten voel je je ook niet echt energie vol. Ik hoop dat je snel weer lekker kan eten en dat al die antibiotica's hun werk gaan doen!

  Liefs Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pff Balen zeg:( Ik hoop dat de ab's snel gaan werken en dat je je snel beter voelt!! Sterkte!!

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Gwen,
  niks aan zeg dat je je niet goed voelt! 6 ab's schreef je! Wow das niet niks, geen wonder dat je je niet lekker voelt in je maag! Hopelijk helpen de ab's wel snel en knap je wat op.
  Houd moed meid

  groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee gwen,

  echt heel veel sterkte. ellende allemaal. en schrijf het vooral van je af, joh. wij lezen en leven mee. er komt weer genoeg tijd om vrolijke berichten te schrijven. beterschap!!
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Gwen, ik vind het heel rot voor je, 6 ab's, wat een boel, geen wonder dat je niet lekker in je maag bent/misselijk. Kan zijn dat je lichaam ook moet wennen en misschien trekt dat misselijke gevoel dan weer weg en krijg je meer zin in eten en ga je je iets fitter voelen, heel veel beterschap!
  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heej Meis,

  Jeetje nee dat gaat zeker niet lekker met je inderdaad! sjeetje.. hmm, jaa die vingertoppen die pijnlijk zijn, ken ik (vooral nu) heel erg met je mee voelen!! Pffff, ik prik mezelf 8x per dag nu.. (lees m'n site maar effies)

  Maargoed, dat effies terzijde.
  Ik wens je veel sterkte en kracht toe meis!!

  Liefs, Mell.

  BeantwoordenVerwijderen