maandag 23 augustus 2010

Opgenomen..

Hallo allemaal..

Me moeder had vanochtend naar het ziekenhuis gebeld en we werden even later teruggebeld dat er een bed  vrij was en we moesten er om 13:00 zijn. Ik heb wel een fijne kamer met een Wii en een badkamer. Ze heben zelfs een wandje geel geschilderd in plaats van dat kale wit! Om 14:00 was al meteen een afspraak gepland voor een PICC lijn. Dat is een lange lijn infuus. Ik was best wel in paniek en erg bang. Gelukkig verliep het voorspoedig en bleef Sylvia de cf verpleegkundige bij me. Alleen de verdovingsprik deed erg zeer, maar daarna voelde ik niks meer. Hij zit nu ook op een betere plek. Hoger, zodat ik me elleboog nog gewoon kan bewegen. Hopelijk doet het niet teveel pijn als de verdoving is uitgewerkt. Ik weet nog niet wat het plan nu is dat krijgen we straks te horen. Ik hoop dat ik hier niet te lang hoef te blijven.. maarja. Als ik meer weet laat ik het horen.

12 opmerkingen:

 1. Beterschap! en Succes en sterkte enzo

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat Silvia bij je is gebleven, is ook zo'n lieve schat. Gelukkig kun je je elleboog bewegen dat geeft toch wat meer mogelijkheden.
  Heel veel sterkte!!

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gwen,

  Ik ben natuurlijk gelukkig net vertrokken daar, maar het spelen op de wii vond ik erg leuk. Vooral het golfen. Hoop dat je je een beetje kan vermaken en vooral dat je snel opknapt.

  Veel liefs, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje meis echt balen van je vakantie en voor je zelf natuurlijk! Ik hoop dat je snel opknapt want dit ook niet fijn natuurlijk. Heel erg veel sterkte!

  Liefs Denyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey meid

  beterschap en hopelijk knap je snel op

  liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap meisje!

  xxx Remke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Gwen,
  veel sterkte en beterschap! Hopelijk voel je je snel beter.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap dapper ding! Knap hoe je je over de eerste picc-hindernis heen hebt gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel sterkte, en snel opknappen he.
  all the best, Maarten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel beterschap Gwen, leuk dat je een Wii hebt op de kamer, hopelijk heb je daar een beetje puf voor.
  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Gwen,

  We kennen elkaar niet maar je verhaal is me al een tijdje bekend. Mijn man is namelijk die 'andere patient' die last heeft van dezelfde bacterie als jij toen in 2008.
  Jullie zitten nu op een paar kamers van elkaar... Door de isolatie regels zal ik je niet kunnen ontmoeten, maar ik wou je toch beterschap wensen. Het komt goed voor jullie beide, daar ben ik zeker van!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen