donderdag 28 augustus 2008

Weer een berichtje ..

Hallo Allemaal .

Gister had ik het zo druk en alles dat ik ff niet kon schrijven. Nouja gister ging ik dus naar het ziekenhuis, maar eerst gingen we ff langs de mc donalds :D Maarja ik zal wel ff vertellen hoe t was.

Om 3 uur moest ik er zijn en de eerste 4 uur ben ik gewoon naar school gegaan.. achteraf had ik dat beter niet kunnen doen, want op de heenreis was ik al heel moe.

Toen we er waren heb ik eerst longfunctie geblazen. Die was heel slecht maar 36 % :'( Toen met de dokter gepraat en eigelijk wordt mijn bacterie niet meer gekweekt dus dat is positief, maar waarom is me longfunctie dan niet gestegen? ja daar wist niemand een antwoord op. Dus waarschijnlijk zit er nu weer wat anders in me longen =( De bloedtest van de vorige keer was wel goed en om de schimmel uit te sluiten moest ik nog een keer bloedprikken. Ik heb ook weer medicijnen erbij gekregen. Weer die kutprednison :( en ik moet 6 pilletjes per dag van 1 antibiotica :s En daar voel ik me misselijk door =[ er kan ook nooit is wat goed gaan.. Over 3 weken moet ik weer terugkomen ik hoop dat het iets verbeterd is anders weet ik et ook allemaal niet meer..

Ik voel me een beetje klote nu ik dit schrijf, want ik had nu op de kermis in Alkmaar willen zijn. Sheyma is vandaag jarig en daar was ik vanmiddag heen. Het was heel gezellig, maar toen voelde ik me opeens weer kut en niet lekker dus toen ging ik niet naar de kermis. Ik kan ook nooit is wat leuks doen.

Ik kan eigelijk niet echt uitleggen hoe ik me voel. Op school doe ik altijd heel vrolijk enzo terwijl ik eigelijk van binnen huil. Ik weet dat ik ook best wel grappen maak over de dood enzo en dat ik er altijd wel stoer over praat. Terwijl ik er thuis heel vaak rot om voel enzo, maarja ik probeer het niet echt te laten merken, ik probeer sterk te zijn naar de buitenwereld, maar van binnen is het anders. Maar als ik niet sterk ben kom ik er niet. Dus ik probeer gewoon sterk te blijven erin geloven en hopen op een wondermiddel. Dat is het enige wat ik kan doen.

Maar asjeblieft beloof me dat je niet schrikt van mijn verhalen anders moet je het niet lezen hoor, want ik weet dat het soms best wel hard op mensen over komt enzo. Het is ook best wel heftig allemaal..

Groetjes,

Gwen

1 opmerking:

  1. haay gwen!
    ik weet dat dit een oud bericht is, maar het is allemaal heel heftig indd! voordat je die brief door de school liet gaan heb ik ook helemaal niks aan je gemerkt! niet dat ik je goed ken, dat niet. maar je houd je zeker sterk & dat is ook goed. ik vind het ook goed dat je hier over schrijft. ook voor jezelf maar ook voor andere mensen, waardoor ze het hopelijk beter kunnen begrijpen. nou ik hoop dat je longfunctie weer snel iets beter word! & dat ik je snel weer is zie op school ('a)
    xx eva (ik zit bij je met frans als je weet wie ik ben.)

    BeantwoordenVerwijderen