zondag 30 oktober 2016

Geniet momenten #4 September 2016

Omdat er ook meer dan genoeg leuke dingen in het leven zijn om te koesteren, zal ik in deze plog wat geniet momenten van de maand september met jullie delen. Herinneringen maken voor later is heel mooi.. 
 We beginnen deze maand met een lekker stukje homemade appelkaneel cake met slagroom! Gemaakt door papa natuurlijk.


Date Night met de girls! Lekker gegeten bij Happy Italy (voor rolstoelers niet echt vriendelijk aangezien de enige ingang een aardige trap is en ze ruzie hebben met de bioscoop die de tussendeur niet wil openen grrr). Daarna ontzettend genoten van de film Bad Moms met een lekkere bak popcorn. Deze film is echt heeeel erg leuk. Aanrader!


En toen was het moment aangebroken! Na ongeveer een half jaar gelogeerd te hebben bij mijn ouders en in het ziekenhuis kon ik eindelijk terug naar mijn eigen huisje :) GE-WEL-DIG   Home sweet home!

Blessed to call Egmond aan Zee my hometown..

L'amour  omdat ze in Parijs bij de beroemde Pont des Arts de liefdesslotjes hebben verwijderd, hebben wij ze hier maar opgehangen.

De karretjes van spoedartsen worden al leuker hihi. Kek hoor.


Goedemorgen dit is Gwen die net wakker is.. Vandaag de allerlaatste keer genoten van ons strandhokje dit seizoen. De zomer is afgelopen, maar gelukkig de nazomer nog niet!


En ik was nog net op tijd voor de zonsondergang die elke dag weer een stuk vroeger is  


Je ziet het misschien niet zo goed, maar ik ben weer naar de kapper geweest. De uitgroei werd een beetje erg, dus nu is alles weer mooi on point. 


Gwen op Safari! We gingen weer off-road door de duinen naar het mooie meertje, maar dan vanaf de andere kant en moesten we even opzij vanwege de Schotse Hooglanders die graag wilden baden vanwege de hitte. 


Wat een heerlijke nazomer! Nog even lekker dineren op het terras bij de Parel van Egmond.
Say hello to my fishy friend hihi..


Geweldig deze reportage van de VIVA! Een aantal pagina's aandacht voor de saltygirls! Amerikaanse dames met CF.

Be proud of your scars 💪 they are the reason you're still alive 💜Ondanks dat ik deze maand 2 weken extreem ziek was van het afbouwen van medicatie, was het heerlijk dat mijn teennagels helemaal on point waren gelakt door mama. Ook als je erg ziek bent, is er wel een geniet momentje. 


En natuurlijk die keer dat je haar recht omhoog staat na het douchen haha.


Dan krijg je opeens een super leuk cadeau pakket van Herôme met o.a. 42 kleuren nagellak! Heel erg lief  Bedankt Manu en Marielle.Ik wilde al zo lang weer eens varen. Dus nu was eindelijk het juiste moment. Heerlijk vaarweer, we huurden een fluisterbootje bij de Gouw en hebben een 2 uur durend tochtje gemaakt door De Rijp, Graft en Noordeinde.


Mijn schat mocht ook mee. Hij is niet zo'n zeehond, dus hij heeft braaf de hele tijd heerlijk op de bank gelegen hihi. Wat hebben we genoten van dit middagje!


En op een zonnige zaterdag eind september besloten we nog een fietstochtje te maken door Wijk aan Zee! Eerst geluncht bij een strandpaviljoen en daarna op weg. Ook daar hebben ze een mooi stuk duingebied en we hebben zelfs zweefvliegtuigen zien stijgen en landen. Afsluitend een lekker appelgebakje met slagroom bij Gasterij Kruisberg, daar wilde ik ook altijd nog eens heen. Het was erg gezellig op terras.


Een film die iedere vrouw in ieder geval gezien moet hebben! Dus daar gingen we dan Mama en ik samen naar de bioscoop. Het was een heerlijke film. We zaten in de beste zaal van de VUE Alkmaar met leren stoelen. Prima.


Sommige van jullie weten wel dat ik een Blond Amsterdam fan ben. Ik spaar nu al een paar jaar servies etc. Nu kwam ik deze Blond jubileum-spaarbus van het VUMC tegen, omdat het VUMC 50 jaar is. Een echt collectorsitem. Ik vind m super leuk 😍 


Ik was trots, heel trots dat ik weer zelfstandig was. Dat ik een paar uur lekker met mezelf eropuit ben gegaan en mijzelf getrakteerd heb op een terrasje met een Ice Tea en een hazelnootgebakje. Gewoon alleen, omdat het kan! En natuurlijk krijg ik ook deze maand weer een dikke kus van mijn beste maatje   


Eind september, de laatste zonnestralen ebben weg en de blaadjes vallen van de bomen. Ik verklaar hierbij het UGGS seizoen tot geopend en heb mijzelf meteen een paar nieuwe cadeau gedaan. I LOVE IT  Heerlijk warm, comfy & stylish! En dan kijk je door je keukendeur naar buiten en zie je één grote scootmobiel fissa voor je deur! En nee, mijne staat er niet bij. Ben benieuwd waar de eigenaren naartoe zijn, het is nu al de 2e keer dat ik dit spot. Ik vind alle stellages en capriolen die op de scootmobielen zijn bevestigd overigens wel fascinerend haha. 


4 opmerkingen:

 1. Heerlijk even meegenoten van je geniet momenten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik vind jouw genietmomenten dan weer een #genietmoment 🙂
  Dankzij jou ook naar bad moms gegaan en met hunted begonnen. Lang leve twitter!

  Kus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat lief! Ik geniet ook van jouw geniet momenten. Zo geniet iedereen dubbel :) Lang leve social media inderdaad hihi. xx

   Verwijderen