vrijdag 8 april 2011

Ruim een maand later

Het is alweer een tijd geleden dat ik heb geschreven. Ruim een maand! Dat komt eigenlijk omdat er niet zoveel te vertellen valt. Eigenlijk wel goed, want als er iets te vertellen is, is het meestal niet zo goed met mijn gezondheid. Dus geen bericht is nog altijd goed bericht.

Wat heb ik dan gedaan afgelopen maand? Veel gesport. Vooral met het heerlijke zonnetje was het fijn, want dan konden we lekker naar buiten. Lekker even wandelen en strand op! Heel wat huiswerk gedaan. Loop nu aardig bij en ik moet nog ongeveer 5 toetsen maken en dan ben ik helemaal klaar met de schoolexamens! Ook heb ik al 3 mondelingen gehad. Die gingen goed :) Nog 1 mondeling te gaan! Ik heb tot eind april om alles af te maken. Dus met school ben ik nu druk bezig. De centrale examens komen er aan.. Over ruim een maand is het al zover. 16 mei begint het. Verder geniet ik van de lente. Heerlijk dat zonnetje! Ben blij dat die kou voorbij is en mijn longen zijn er ook erg blij mee.

Maandag moet ik weer voor controle. Het gaat eigenlijk redelijk goed. Volgens mij heb ik in de afgelopen 6 weken maar ongeveer 2 keer koorts gehad, dus dat is prima! Wel benieuwd of me longfunctie nog wat vooruit is gegaan, want ik sport nog steeds fanatiek. Ik verwacht het niet, want dan heb je altijd een teleurstelling ;) Dus jullie kunnen binnenkort een gezondheidsupdate verwachten.

Geniet van het lekkere weer allemaal (H)

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het zo lekker gaat! En wat goed van je dat je het sporten zo goed volhoudt, en als je lf maar gewoon stabiel is gebleven is het al een goed teken toch. Maar wie weet issie ietsjepietsje beter ;-)
    Liefs Sandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed om te horen dat het allemaal lekker gaat bij jou! Genieten van het zonnetje / lente / zomer! :-) groetjes Lydia

    BeantwoordenVerwijderen