zaterdag 23 april 2011

Drukker dan druk

Ik had de vorige keer nog beloofd om een gezondheidsupdate te schrijven. Daar ben ik dus helemaal niet aan toe gekomen, omdat ik aardig druk was. Al m'n cijfers moeten namelijk 29 april in de computer ingevoerd staan anders mag ik niet meedoen met het centraal eindexamen. Ik moest dus nog ff flink hard bikkelen om alle toetsen af te krijgen, maar het is nu zo goed als af :D Ik ben erg blij en opgelucht. Nog één mondeling Nederlands en dan heb ik al mijn schoolexamens gehad! Dan kan het echte stressen beginnen haha. Maar ik sta er gelukkig goed voor :) 

Maar hier komt ie dan hoor. Verwacht niet teveel van mijn gezondheidsupdate, want we hadden dit keer gewoon amper iets te bespreken! Dat is eigenlijk gewoon supergoed! 11 april mocht ik weer naar Den Haag. Longfunctie was dit keer 31% dus eigenlijk niets veranderd. Hoopte op meer natuurlijk, maar stabiel is ook fijn en ik voel me goed. Gewicht was 'dik' in orde. Ook mijn bloed zag er weer mooi uit. IGE-waarde was flink gedaald! Super. Toen nog even langs de psychologe en die zag ook dat het goed ging en dat ik lekker in m'n vel zat. Dat was dus ook super! Dit was eigenlijk voor het eerst in lange tijd dat ik niet eens vragen had. Wel heel fijn een keer zo'n positief ziekenhuisbezoek.

En natuurlijk speelt het weer ook een rol in al deze positiviteit. Wat een heerlijk temperatuurtje met een fijn zonnetje! Me longen zijn hier erg blij mee. Nu ga ik lekker van het paasweekend genieten. Ik heb wel wat rust verdiend al zeg ik het zelf. Jullie ook allemaal een fijne Pasen en geniet van het lekkere weer!

1 opmerking:

  1. Gelukkig leuke berichten! Super dat je je weer goed voelt en dat andere dat ook zien! Vast een lekker weekend gehad met het zonnetje!

    Liefs X Denyce

    BeantwoordenVerwijderen