zondag 5 september 2010

Weekend in Kijkduinpark

Hallo allemaal.
Hier weer even een berichtje vanuit Kijkduinpark. Ik moet zeggen dat ik me nog niet zo goed voel. Ik voel me dan weer wel goed en dan krijg ik opeens vanuit het niets een soort inzinking en word ik helemaal niet lekker. Dit is vooral na het eten en dan met name het avondeten. Dat kost natuurlijk ook erg veel energie en ik eet hier ook een stuk meer dan in het ziekenhuis dus daarom heb ik er denk ook pas sinds vrijdag last van. Want als je weinig eet hoeft je lichaam ook weinig te verteren en omdat ik natuurlijk een tijd lang heel weinig heb gegeten is me lichaam daar nu niet aan gewend. Dus ik hoop dat het daar aan ligt. Ik ben ook erg moe. Dat kan natuurlijk ook van de medicatie komen. Voor de rest geniet ik er wel van dat ik lekker op Kijkduinpark ben en lekker buiten van de zon kan genieten. Heel rustig aan en veel zitten en rusten, want anders gaat het niet. Ik mocht vannacht ook een nachtje blijven slapen. Dat was wel fijn. Helaas was er ergens een groot feest met muziek wat wel vervelend was maarja. Ik zal ook maar niet zeggen in wat voor hok we zitten haha. Echt een polenhok het was helemaal afgeleefd, maar gelukkig hebben ze het vrijdagavond nog grondig schoongemaakt en veel dingen vervangen zodat het nu leefbaar is. Maar we zeuren niet, want alles is beter dan in het ziekenhuis he. Net waren er nog kennissen en we hebben hier gezellig gepraat en geluncht. Dat was leuk. Vanavond om 20:00 moet ik weer binnen zijn en dan moet ik nog minimaal 2 weken uitzitten, want ze willen me goed in de gaten houden met de medicatie enzo.. Hoe ga ik dat overleven? Ik heb het er emotioneel nog steeds erg moeilijk mee dat ik ben opgenomen en soms zie ik het helemaal niet meer zitten, maar ik blijf doorgaan ookal weet ik soms gewoon niet meer wat ik moet. Het idee dat ik thuis beter was zit helemaal vast in me hoofd en ik heb het idee dat het hier juist slechter gaat. Ookal zeggen de waardes van niet, ik voel me nog niet zoals ik zou willen.

5 opmerkingen:

 1. dag Gwen, fijn dat je er even "uit mocht". Lekker even in de buitenlucht vertoeven en het is gelukkig ook nog mooi weer.
  Ik kan me goed voorstellen dat je twee weken nog heel lang vind. Maar wat je zegt, je waardes tonen aan dat je toch opknapt, nu het gevoel nog.

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hay Gwen, gelukkig dat je er even uit mocht.. maar dat is te kort om je weer beter te voelen. In het ziekenhuis word je ziek zeg ik maar altijd. Ik moet om 8 uur ook weer in het ziekenhuis zijn en dan maar weer afwachten wat er komen gaat.
  Hoop dat de 2 weken snel voorbij gaan en je thuis verder kan opknappen!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey gwen,

  Lekker er even uit geweest...
  Balen dat je je zo rot voelt,waren je suikers wel in orde?
  Ik hoop dat je vlug weer opknapt en datje je dan ook wat beter gaat voelen..

  dikke x jootje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ jootje: Geen idee of me suikers in orde waren.. maar ik denk dat het echt aan me maag lag. Die had al 2 weken niet zo'n grote maaltijd gehad. En het ging gisteravond al een stuk beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Gwen veel sterkte in het ziekenhuis, kan me voorstellen dat je er tegenop ziet nog 2 weken in het ZH, ik hoop dat je je snel beter gaat voelen, dat scheelt een hoop!! Heb je een beetje puf om op de Wii te spelen?

  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen