maandag 6 september 2010

Lichtpuntje

Hee iedereen!
Ja eindelijk weer wat fijn nieuws te melden. De dokter kwam vanmiddag langs, want hij is er morgen niet met de visite en ik wilde hem toch nog wel even spreken voor hij op vakantie gaat, want dan is hij er natuurlijk 2 weken niet. Iedereen zei tegen me dat ze me hier wilde houden en dat ze over 2 weken verder gingen kijken, maar mijn dokter zei dat hij vond dat ik goed genoeg was om de behandeling thuis voort te zetten. Dus ik ben nu helemaal blij en ik hoop dat ze het snel kunnen regelen, want het middel wat ik heb staat op geen enkele lijst en al helemaal niet voor thuisbehandeling. Hopen dus dat de verzekering niet moeilijk gaat doen en dat het weer net zoals de vorige keer kan :) Ik weet niet hoe lang al dat geregel gaat duren. Misschien wel 2 weken :p? Maar dan heb ik iniedergeval iets om naar uit te kijken. Een lichtpuntje dus! Natuurlijk ben ik nog wel 'ziek' en moet ik thuis gewoon rustig aandoen.

7 opmerkingen:

 1. ha Gwen, dat is zeker goed nieuws, thuis is toch altijd 100x prettiger. Ik hoop voor je dat S. of J. het snel kunnen regelen voor je. Zou geweldig zijn als je deze week nog in je eigen bedje kunt knorren.

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gwen,

  Wat fijn dat je thuis verder kan met je behandeling. Thuis is bijna altijd beter!!!!

  groetjes van Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Gwen fijn dat je eigen dokter heeft gezegd dat je thuis verder door mag gaan met de behandeling. Hoop dat het allemaal gaat lukken!

  Dankje voor je berichtje. Voor mij ook een lichtpuntje kreeg ik net te horen. De dokter van deze afdeling is ook de dokter die gespecialiseerd is in schimmels zoals de aspergillus. Uit de kweek van de behandeling is op dit moment nog niets meer gevonden dan alleen de schimmel en hij zegt dat we als het goed is morgen beginnen met de behandeling door voor, als er morgen verder niets uit de kweek is gekomen! Ik ga automatisch naar het AMC omdat ze goed in cotact zijn met het VU. Ik heb ook veel slechte dingen gehoord over het amc. Als ik dat ook krijg wil ik ook liever naar het umc. Tot nu toe het contact is wel oke terwijl ik daar officieel nog niet zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gwen,
  fijn om te horen en iets om naar uit te kijken. Hopelijk kunnen ze het snel regelen!
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gwen,
  wilde je nog even bedanken voor je lieve kaartje, thanks! Heb 'm vandaag ontvangen.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi! Gelukkig ben jij ook thuis! =D

  De aspergillis is bij mij heel vervelend. Hij hoort niets te doen. Hij zit er en je hebt pas last als je de ABPA heb. Bij mij speelt hij wel steeds op en waarom weten de artsen ook niet daarom wilde ze een longspoeling doen om te kijken of er inderdaad meer zit omdat het niet normaal is dat de aspergillis zo veel doet.
  Er zijn 2 dingen gevonden waar ik nu antibiotica voor heb. maar die blijken niet zo veel te doen als de aspergillis nu wel doet. Dus ook voor de aspergillis krijg ik nu anbitioca. Maar nog even afwachten welke!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ha Gwen, hierboven in je blogje kan ik niet reageren ??? vreemd. Heerlijk dat je naar huis kan, dat hebben de dames zeker snel geregeld maar het zijn dan ook kanjers.
  Thuis lekker verder opknappen en genieten van je eigenspulletjes, Esperito en andere lieve mensen (haha, eerst de hond knuffelen hoor)

  Groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen