donderdag 7 januari 2010

Time flies when you're having fun

En zo ging de vakantie voorbij.. veel te snel voor mijn gevoel. Ik had graag nog een weekje vrij gehad! Maar nee we zijn weer 'back to normal'. School is waar ik het grootste deel van de dag ben. Zo ook nu ja.. Bloggen op school. Sssstt.

Mijn vakantie was heel leuk. De feestdagen gezellig doorgebracht met familie. Met kerst hadden we familie uitgenodigd om te komen eten. De eerste kerstdag hadden we koud buffet + zelfgemaakte hapjes en de tweede kerstdag gingen we gourmetten. En natuurlijk hadden we op kerstavond cadeautjes! Oud & Nieuw hebben we gezellig thuis gevierd. Voor de rest heb ik vind ik zelf nog best wel veel leuke dingen gedaan in de vakantie zoals: shoppen in Alkmaar, naar het winkelcentrum in Heerhugowaard, dagje naar Amsterdam naar het van Gogh museum, naar de bioscoop, afspreken met vriendinnen, bowlen met vriendinnen, uitgaan enz.

En natuurlijk sneeuwpret! Het heeft veel gesneeuwd dus ik ben ook nog een keer wezen sleeen en een sneeuwpop gemaakt. Helaas was het ook soms heel glad en kon je daarom niet zo ver weg. Ook mijn scootertje staat al 3 weken in de garage.. Met de auto naar school is zelfs moeilijk. Glibberen en slippen. Helaas doen ze hier niet aan sneeuwvrij..

Met mijn gezondheid gaat het wel goed. Hoesten ja, maar dat doe ik al een paar jaar. Maandag weer naar Den Haag voor controle. Hopelijk kunnen we er wel komen! Dus dan weer een blogje van mij..

xx Gwen

2 opmerkingen:

 1. Ja het is zo nu en dan glibberen, dochter van mn vriendin was met dr scooter onderuit gegaan. Gelukkig alleen wat schrammen, maar scooter kon naar de monteur;-((
  Hier in Den Haag ligt nu geen spatje sneeuw hoor, dus het gaat maandag vast lukken. Succes alvast!!

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gosh, I’ve been looking about this specific topic for about an hour, glad i found it in your website!

  generic cialis

  BeantwoordenVerwijderen