woensdag 16 december 2009

Artikel MEE Magazine

Ik heb een tijdje geleden een interview gedaan met iemand van Stichting MEE. Ik zou ook in het MEE Magazine komen. Ik sta ook nog eens op de cover! Jammergenoeg is de coverfoto niet zo leuk.. Op verschillende plaatsen in Nederland is dit Magazine al uit, maar nog niet overal. Daarom heb ik zelf nog geen exemplaar ontvangen. Wel heb ik het al op internet gelezen.

Hier is de link naar het artikel: http://www.mee-ugv.nl/viewobje.asp?obj_id=1714

Niet alles klopt, want niet alle wijzigingen waren er nog doorgekomen. Maar het meeste is wel goed. Ze hebben wat stukjes ertussen uitgehaald, omdat het te lang was en daardoor zijn er wat dingen verkeerd aan elkaar gekoppeld.

Groetjes Gwen.

6 opmerkingen:

 1. Dag Gwen,

  Mijn neef is directeur van de MEE Utrecht/Gooi-Vechtstreek. Hij heeft mij geattendeerd op het artikel. Ik vind het geslaagd. Hoop dat jij er, ondanks het knip en plakwerk van de redactie, redelijk tevreden over bent. De foto vind ik overigens mooi. Voor jezelf is dat altijd anders, zeker als je op de cover staat.
  Ik heb eerder contact met je gehad over pulmozyme. Mijn dochter van 19 (studente aan de UvA) heeft cf. Wij zijn ook met z'n drietjes en een hond. Ik herken je verhaal over de hechte band die jullie hebben. Wij noemen het "onze drie eenheid" en ja hoor, onze labrador Bo zorgt voor de nodige afleiding.
  Succes met school en alle andere dingen die je bezig houden. Het allerbeste, Hedi (Hedwiche)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joh die foto is hartstikke leuk!!!
  Leuk en goed stukje. Mooi hoor.

  liefs Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel en mooie foto's Gwen! Kun je trots op zijn. Inmiddels is je gave scooter een feit. Rijdt ze (want roze!) een beetje behoorlijk? :-)
  Geef Espirito een knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Irène: Ja me scooter rijdt prima! Ik zal Espirito een grote knuffel geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Net je artikel op internet gelezen, toch wel een duidelijk verhaal hoor. Zelf heb je denk ik altijd veel meer door wat er weg is gelaten dan een ander.
  Leuke foto's ook!!

  En is er al wat sneeuw gevallen bij jullie??? Hier is het in de stad inmiddels al bijna weg.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Gwen,
  Fijn dat het zo'n mooi artilkel is geworden.
  Veel succes met alles.
  Groetjes van Veronica van CF Beachdance en MEE Leiden :-)

  BeantwoordenVerwijderen