woensdag 3 december 2008

Alweer een maand in Hotel Haga

Haaii allemaal. =)De stand van zaken deze week.. en het laatste nieuws.Maandag: Vandaag is altijd de drukste dag in het ziekenhuis leven.. Weer de standaard onderzoeken op maandag: Bloed geprikt, sputum kweek inleveren en Longfunctie geblazen. Mijn longfunctie was weer hetzelfde als vorige week 38% dus nog geen vooruitgang helaas. Verder kwamen vandaag mijn ouders allebei! Dat is lang niet voorgekomen xd was wel leuk!Dinsdag: Zoals elke week kwam vandaag de Grote Visite weer. Altijd spannend.. Ze zeiden tegen mij dat we meteen de volgende dag al met Xolaire zouden beginnen. Dat had ik nog niet verwacht, want de uitslag van de IGE is nog niet bekent. Maarja als het maar helpt he. Toen had ik de dokters nog een sinterklaascadeau gegeven en een prachtig gedicht gemaakt door mama. Verder kwam vandaag me vader langs en heb ik nog fysiotherapie gehad.Woensdag: Dat was vandaag dus.. Hele ochtend een beetje druk gemaakt over die Xolaire injecties. Ik moest er 2 en bij elkaar was dat wel 5 ml vloeistof. Ik moet weer zoveel omdat mijn IGE ook heel hoog was.. lekker mazzel weer dus ik krijg gewoon de hoogste dosis. Ze deden m gelukkig wel tegelijk zodat ik maar 1x pijn had, maar wel dubbelpijn, want oe die naalden waren niet klein en het duurde een tijdje voor die vloeistof was ingespoten.. dus op het eind was het wel een beetje van au au au, maar ik heb me kranig geweerd weer is zonder emla zalf of verdovingsdingen. Want ik wil het toch altijd echt voelen haha lekker dom he. Toen kwam er een hele bult vloeistof in me arm, maarja die hadden ze ff weggewreven.

En ze konden helaas niet regelen met me antibiotica dat ik naar limburg op vakantie kon :( dus nu gaan we maar weer naar Kijkduin. Alles beter dan in het ziekenhuis. Ik lig hier nu alweer een maand en er zit nog geen einde aan :( Ik mag gelukkig wel naar het Kerstgala en naar Jan Smit concert :D En met de kerst mag ik ook gelukkig weer naar huis. Nu nog ff afwachten tot het allemaal geregeld is met die infuus pump balletjes en dan gaat het allemaal wel lukken.

Nou ik ga weer is iets anders doen ;)

Doeeg doeg (L)

2 opmerkingen:

 1. Hee schat (L)

  Ieew 2 prikken!!
  Vet dat je naar Gala mag en naar Jan Smit, wel jammer vn Limburg!
  Mischien kom ik nog lang sin kijkduin, waarneer is het precies??

  xx Nina
  LOve YOu MUch MAny A LOt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Gwen..

  Zag laatst je berichtje op mijn site!
  Ik ben idd ook begonnen met xolair.. krijg nog iets meer als jou haha! hopelijk gaat het snel werken bij je... en kom je van die klote prednison af..

  groetjes annelie

  BeantwoordenVerwijderen