maandag 4 juni 2012

Zomervakantie en GESLAAGD!

Hallo allemaal. Het is alweer ruim een maand geleden dat ik voor het laatst wat geschreven heb! Dus alweer een hele tijd geleden ondanks mijn goede voornemen om weer wat vaker te bloggen.

Ik heb het ook erg druk gehad de afgelopen tijd. Heel veel studie, rijles, sport (oké eerlijk gezegd nog niet zoveel als moest) en daarnaast heb ik ook nog een heleboel leuke dingen gedaan, omdat ik af en toe echt even wat vrije tijd nodig had! Zo heb ik bijvoorbeeld een fotoshoot gedaan, ben ik een dagje naar Sanadome geweest, naar Bevrijdingspop geweest en heb ik samen met m'n vriendin en de moeders een lekkere High Tea gedaan. Ook moest er de afgelopen weken keihard worden gestudeerd (net toen het heerlijk strandweer was) en had ik vorige week mijn laatste 2 tentamens van dit jaar. Als het goed is heb ik die ook gehaald en heb ik dus al mijn studiepunten in één keer binnen. Geen herkansingen dat betekent dus vanaf 1 juni al zomervakantie! Ik besef het eigenlijk nog niet dat ik nu gewoon niks meer hoef te doen. Gewoon alleen maar genieten. Alleen het weer wil niet meewerken. Je kan ook niet alles hebben hier in Nederland ;)

Maar nog één groots obstakel moest vandaag overwonnen worden. Jaja eindelijk was het zover.. mijn rijexamen! 2 weken geleden had ik al mijn tussentijdsetoets gehad en daar had ik wat punten meegekregen om te verbeteren. Vlak daarna viel het kwartje dan ook echt en in de 5 lessen die daarop volgden heb ik keihard mijn best gedaan met als resultaat super veel verbetering. Ik moest dus vanochtend om kwart voor 11 rijden. Het regende de hele tijd, maar eigenlijk was dat een voordeel voor mij. Er was namelijk geen fietser te bekennen en ook waren er weinig auto's op de weg op dit gunstige tijdstip. Ik was wel al de hele week zenuwachtig met vlagen, maar ik had gelukkig dezelfde vrouw als bij mijn tussentijdsetoets. Zij was heel aardig en stelde me beide keren meteen op mijn gemak waardoor ik heel relaxed in de auto stapte. Het ritje ging best wel goed en ik had al een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen dus dat was wel fijn. Toen we weer terug waren zei ze meteen dat ik geslaagd was en wat ik er zelf van vond. Nou ik zei dat ik het wel goed vond gaan en dat vond zij ook. Ik zei ook zelf dat ik een keer was vergeten terug te schakelen naar z'n 2 met afslaan, maar dat ik dat meteen door had. Dat had zij ook gemerkt, maar voor de rest was er helemaal niks op aan te merken. Ik was helemaal flabber gasted haha en besefte het nog niet helemaal. Ik ben super blij dat ik eindelijk niet meer afhankelijk hoef te zijn van iedereen en dat ik nu echt mijn eigen gang kan gaan! Zeker nu ik vakantie heb :)

Zaterdag ga ik lekker een weekje naar een luxe hotel op Sardinie. Daar heb ik erg veel zin in en kijk ik erg naar uit :D
Ps; hier nog een fotootje van mijn fotoshoot!


4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je rijbewijs, goed hoor, in 1 keer!:) En mooie foto ook;)

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! En een fijne vakantie! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat ben je toch een toppertje!! Alle examens in the pocket en dan ook nog even het rijexamen binnenhalen. Gefeliciteerd en fijne vakantie!


  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen