dinsdag 13 juli 2010

Gwen @ Work!

Hier weer even een berichtje. Ik zat er al een tijdje over na te denken om een baantje te nemen, maar telkens had ik het natuurlijk weer druk met school of ik zat weer met m'n gezondheid. De vraag blijft natuurlijk altijd of het niet te veel is en of ik het wel aankan, maar ik heb zoveel tijd dat ik niks doe dat het gewoon zonde is om niet lekker geld te verdienen. Dit weekend heb ik de knoop gewoon doorgehakt. Als ik iets wil dan ga ik er voor. Dus ik dacht: ik kan het altijd proberen. Wie niet waagt, wie niet wint.. Als het  niets wordt kan ik er altijd mee stoppen en als ik niet word aangenomen dan heb ik het maar mooi geprobeerd. Zo gezegd, zo gedaan. Zaterdag ging ik naar de Albert Heijn hier in de buurt. Ik kreeg een sollicitatieformulier mee. Die heb ik netjes ingevuld en de volgende dag ingeleverd. En gister werd ik al gebeld of ik vandaag kon komen voor een sollicitatiegesprek. Natuurlijk kon ik komen. Het gesprek verliep heel soepel en ik werd direct aangenomen. Ze zaten ook wel een beetje met een tekort vooral nu in de vakantie. Ik was er natuurlijk superblij mee en ook heb ik eerlijk verteld van mijn CF. Dit vonden ze gelukkig geen probleem (waar ik eigenlijk een beetje bang voor was). Het voelt wel een beetje als een overwinning. Ik ben erg trots en dit is weer een nieuwe stap in mijn leven. Het voelt super om zelf geld te gaan verdienen, wat ik natuurlijk kan uitgeven aan kleding! Altijd meegenomen wat extra kleedgeld :) Gelukkig ken ik al een aantal mensen die er ook werken, dus het is  niet helemaal vreemd allemaal. Morgen kan ik al beginnen. Ik moet eerst nog een computercursus doen voor de kassa en dan ga ik met een meisje meelopen.. Daarna ga ik steeds wat langer zelf proberen tot ik alles zelf kan! Ik zal nog wel laten weten hoe het allemaal gaat, maar ik denk dat het wel gaat lukken! 

xx Gwen

5 opmerkingen:

 1. ahh super. fijn dat je gelijk een baantje hebt gevonden. hoop dat het je bevalt :).
  en geld om kleding te kopen is nooit weg natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees net dat jij een baantje hebt bij de AH ! Wat goed zeg ! Het is zo leuk, die allereerste keer je zelfverdiende centjes uit te geven ha ha. Heey succes meid, je kunt het ! Groetjes van Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je een baan hebt bij de AH, goed dat je open en eerlijk bent geweest over je CF, dat is inderdaad best lastig. Ook het gevoel om bang te zijn dat je afgewezen wordt overwinnen toch! Heel veel succes en hopelijk kan je het volhouden. Veel plezier.
  Groetjes Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt leuk! Vooral het uitgeven na je eerste salaris! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Gwen, goed gedaan, gewoon zeggen en moed tonen dat is altijd mijn devies geweest. Straks van je eerste verdiende geld iets leuks kopen, wat zul je je trots en geweldig voelen.

  Veel plezier en zet hem op (maar pas goed op je zelf, zegt een oudere wijsneus)

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen