zondag 13 juni 2010

Ziek?

Vrijdag werd ik opeens met 39.7 graden koorts en knallende hoofdpijn wakker. Hoge koorts had ik al een tijdje niet gehad en hoofdpijn heb ik vrijwel nooit. Dus dit was wel een beetje vreemd. Voor de rest voelde ik me wel normaal. Dus eerst even afwachten wat het deed met paracetamol. Nou daardoor zakte me koorts en hoofdpijn gelukkig af. De rest van de dag heb ik lekker in me bed gelegen en rustig aan gedaan. 


Gister werd ik weer wakker met verhoging 37.9 en hoofdpijn. Minder erg dan die dag daarvoor. Weer een paracetamol genomen en de rest van de dag geen last meer gehad. In de ochtend nog wel rustig aangedaan, maar 's middags gewoon naar een verjaardag geweest. 


Vanochtend werd ik redelijk goed wakker. Ik had hele lichte hoofdpijn en een temperatuur van 37.6. Maar weer een paracetamol genomen en ik heb vandaag gewoon van alles kunnen doen. 


Ik ben benieuwd hoe ik morgen wakker word.. Ik vind het wel een beetje raar, want normaal heb ik nooit hoofdpijn..maar zo te zien is het al aan de beterende hand. Er waren geloof ik wel meer mensen ziek. Heerst er hoofdgriep ofzo?


xx Gwen

3 opmerkingen:

 1. Misschien iets met je bij/voorhoudsholten? Ik doe maar een gooi hoor. Belangrijkste is in ieder geval dat het gauw weggaat!:)

  Groetjes Marcia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor je reactie. Vandaag heb ik geen hoofdpijn en koorts meer. Ik denk niet dat het met me holtes te maken heeft, want daar heb ik nog nooit last van gehad. En het zit ook niet vol ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Meis,

  Zit ook niet zo mee dan hé?
  Maargoed.. zo te lezen wat je als reactie heb geschreven op Marcia, gaat het wel weer beter. Houden zo dus!

  Nou meid, kop op hé?
  En nog bedankt voor jouw lieve reachtie op mijn blog!

  Kuss Mell

  BeantwoordenVerwijderen