zaterdag 6 maart 2010

Groenlo

Hallo allemaal :)

Vorig weekend ben ik een weekendje weg geweest naar Groenlo. We hadden een verwenarrangement geboekt! Maar wel een lekker treurig weekend gekozen met alleen maar regen xd

Samen met mijn ouders, Nina en natuurlijk Espirito stapte ik vrijdagochtend de auto in. Voor een rit van ongeveer 2 en half uur + tussenstop om even lekker te lunchen. Rond een uur of half 2 kwamen we een bord tegen van het restaurant Planken Wambuis. Dit vonden wij wel een interessante naam (let maar niet op de betekenis) en we dachten laten we daar eens gaan lunchen. En het was echt heerlijk, een aanrader! Zelfs aanbevolen door Michelin. Daarna doorgereden en toen kwamen om iets over 3 aan in het park Marveld recreatie. We werden meteen begroet door 2 mascottes. Daarna naar het huisje gereden. Dat was heel mooi. Mooie badkamer met bad + douche, 2 slaapkamers, woonkamer en klein keukentje met eettafel. De bedden waren al opgemaakt en vrij snel na aankomst naar het sportcentrum gegaan, waar we even naar het zwembad hebben gekeken en toen kregen we nog gratis heerlijke thee + gebak in de bar. Die avond hadden we om half 7 een 4-gangen diner in het restaurant. Het was heel lekker, maar ik heb maar 3 gangen gehaald en het toetje ging er al bijna niet meer in. Zo veel was het. Niet dat ik de enige was die het niet op kon hoor ;) Daarna hebben we nog gezwommen. Nina en ik dan in het prachtige subtropisch zwemparadijs. Daarna natuurlijk nog even naar de olympische spelen op tv gekeken en toen was het tijd om ons heerlijke bedje in te duiken.


De volgende ochtend stond er een ontbijtbuffet voor ons klaar in het restaurant. Dus lekker van het ontbijtje genoten en daarna even het stadje Groenlo bezocht. Het regende en regende en er was niet zoveel te doen. Er waren weinig winkels, maar natuurlijk heb ik wel weer even een leuke zomerjas geshopt! Toen gingen we weer terug naar het huisje en hebben we een beetje tv gekeken en gezellig samen een spelletje gedaan. En toen was het bijna 6 uur. Tijd om te bowlen :) We gingen een uurtje bowlen en ik had gewonnen! Wie had dat ooit gedacht? Na het bowlen hadden we gereserveerd in het Grill restaurant. Dat is gewoon een soort BBQen in je tafel. Dit hadden we nog nooit gedaan dus dit was wel heel leuk om te doen. Je mocht je eigen spiesjes maken en die dan zelf in je tafel grillen. Wel werd het na een tijdje heel erg warm daar en ook een beetje benauwd. Maar het was een leuke ervaring. Daarna waren we wel moe en gingen we lekker voor de tv hangen om nog olympische spelen te kijken!Zondag stond er natuurlijk weer een ontbijtbuffet voor ons klaar. Daarna zijn we met z'n alle gaan zwemmen! En heerlijk in het bubbelbad gehangen xd Daarna hebben we in het huisje nog wat gerelaxed en toen was het alweer tijd om in te pakken.. want ja maandag moesten we weer naar school. Na ongeveer 2,5 uur gereden te hebben waren we weer thuis en hebben we nog een afsluitend dinertje gehad in het dorp. ( En misschien nog wel de beste van het hele weekend :P )
Verder waren er nog veel meer faciliteiten op het park, maar omdat we er maar 1 weekendje waren hebben we natuurlijk niet alles kunnen doen. Dus als je er over denkt om er heen te gaan. Het is heel leuk en er is heel veel te doen! Wel jammer was dat we niet hebben geschaatst op een kunstijsbaan, maar dat kwam omdat het zo regende. Dus we hadden geen zin om in de regen te schaatsen.  

Het is alweer langer dan de bedoeling was eigenlijk..
xx Gwen
  

1 opmerking: