dinsdag 9 maart 2010

Geboekt!!

Jahoor het is zover. We hebben gewoon een vakantie geboekt! Ik heb er nu al ontzettend veel zin in :D en nu zijn jullie benieuwd waarheen dan?

Nou naar het prachtige griekse eiland CORFU!
We gaan 8 dagen all-inclusive in mei. In een prachtig 4 sterren hotel in Roda. Het hotel heet Hotel Mitsis Roda Beach Village.
Ik ben nog nooit in Corfu geweest maar ik ben heel benieuwd. Het schijnt één van de mooiste eilanden van Griekenland te zijn!

En dit is het zwembad van ons resort met uitzicht op zee! Zo dicht aan de kust zitten we.Gelukkig vliegen veel reisorganisaties met Transavia. Transavia heeft namelijk een goede regeling om zuurstof te gebruiken tijdens de vlucht. Dit is wel fijn. Dus dat is ook geen probleem. Nu alleen nog 2 maandjes wachten..

5 opmerkingen:

 1. Wat een heeeeerlijke gedachte!
  Mooi weer, relaxen, gewoon alles..
  Geniet van de voorpret

  X Marcia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, lijkt wel een VIP vakantie. Ziet er prachtig uit zeg ! We hoeven je geen "prettige" vakantie te wensen (grapje) want dat heb je zeker daar. Groetjes van Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt het verdiend lieferd!(L)
  Heel veel plezier en maakt er wat van!(L)

  Liefs Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw wat super fet Gwen!!
  Ik zou daar ook helemaal hyper van worden, als ik weet dat het unaniem geboekt zou zijn.. Wees maar lekker blij er mee.. en strakkies LEKKER GENIETEN!!!!

  Kusssss Mell

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb even heel je blog gelezen.
  Geweldig hoe je schijft =D

  BeantwoordenVerwijderen