zondag 13 september 2009

Veel geld opgehaald voor de NCFS!

Hallo allemaal!

Omdat de NCFS dit jaar 40 jaar bestaat hebben wij ( de regio contact ouders van Noord-Holland ) een paar leuke acties gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen.


Ten eerste hebben we op de laatste avond van de braderie in Egmond aan Zee gestaan met een kraam vol spullen die we van de verrassingstas hadden gekregen. Dat ging echt super goed en we hadden daar heel veel geld opgehaald! 
Ook hebben we een collecte georganiseerd. In Egmond aan Zee en in Egmond aan den Hoef. Van te voren hadden we al een stukje in de krant gezet zodat de mensen een beetje wisten waarvoor we kwamen. Ook dat werd een succes!
Toen hebben we nog op een zaterdag in het winkelcentrumpje bij de AH in Egmond aan den Hoef gestaan met een kraampje weer met spullen van de verrassingstas. Dat was ook een geslaagde actie. We werden zelfs nog door een paar bedrijven gesponsord.


en het eindbedrag is maarliefst:


€ 5.494,47


5 opmerkingen:

 1. Zo, daar kan je mee thuiskomen. Wat een groot bedrag!!!! Wij gaan in december op een braderie staan, moet nog zien of wij ook zoveel geld ophalen.
  groetjes Patricia (moeder van cf zoontje)
  volg je blog al een hele tijd. Super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is echt heel veel!! Goed gedaan zeg!!

  Hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gwen,

  Top zeg, ik hoop dat het met jou ook goed gaat.


  gr. Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gwen,

  wat goed zeg!!! we zijn ook druk bezig. Maar dan via de 4 mijl van Groningen. Mijn man gaat het rennen samen met 3 vrienden en ze laten zich sponsoren!!
  Alles voor het goede doel he?!!

  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gwen!!!
  Wat hebben jullie het super gedaan!!!
  Geweldig dat bedrag!

  Maar hoe gaat het met jou?
  Lukt het op school?
  Groetjes en veel liefs, Cobi

  BeantwoordenVerwijderen