maandag 14 september 2009

Verkoudheidje

Ja jullie vroegen je af hoe het nou met mij ging..
Nou eigenlijk gaat het redelijk goed met mijn CF dan. Alles nog stabiel!

Alleen heb ik dit weekend een verkoudheid opgelopen, dus dat is wel ff wat minder. M'n neus zit de hele tijd vol. Dus goed snuiten en goed uitspuiten met zout water. Het zit iniedergeval wel goed los, dus ik krijg het gelukkig niet benauwd. Wel ben ik er vandaag ook heel veel bij gaan hoesten. Ik lijk wel een zeehondje.. ( zo klinkt het ), een hele droge hoest echt om de paar minuten. Daar krijg ik weer pijn in mijn keel van en ook een beetje in mijn hoofd. Ik heb net een paracetamol met codaine genomen tegen die enorm vervelende hoest! Voor de rest ben ik gelukkig niet ziek. Geen mexicaanse griep dus haha. Ik voel me verder ook wel redelijk :) 


Het leven gaat gewoon weer door. Op school gaat het ook goed en ik kan gelukkig wel meekomen ondanks dat ik 4vwo nog niet helemaal af heb. Een aantal vakken heb ik nu wel af. Dus ik hoef nog maar voor ongeveer 4 vakken echt veel te doen van vorig jaar. En dat gaat me gewoon lukken en dan volgend jaar gewoon naar 6vwo! :D 


Ook heb ik een heel leuk weekend gehad. Ik ging voor het eerst bij mijn beste vriendin slapen. In haar tuinhuisje! We gingen ook nog uiteten en we gingen nog uit dus dat was heel gezellig. 


xx Gwen

2 opmerkingen:

 1. Dag Gwen, vervelend dat je verkouden bent. Wel fijn dat het goed los zit.
  Hou het goed in de gaten zou ik zeggen!!

  Beterschap en hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeey lieverd,

  Hou het goed in de gaten.. Komt vast wel goed!
  Wat gezellig zeg, in een tuinhuisje slapen. Goed idee! haha.. Fijn dat je het zo gezellig hebt gehad.

  Denk aan je. Kuss vanuit het AMC!
  xx Melanie!

  BeantwoordenVerwijderen