donderdag 29 december 2011

Kerstvakantie!

Hehe het heeft even geduurd, maar daar ben ik dan met een blogje! Eindelijk is het kerstvakantie. De enige officiele vakantie naast de zomervakantie die een student heeft. Dus dat is alleen maar genieten, uitrusten en leuke dingen doen. Even opladen voor de volgende periodes.

Ik zal eerst even vertellen hoe het nu gaat. Het gaat heel lekker. Ik heb het idee dat ik mijn leven weer een beetje terug heb. Ik heb weer structuur in mijn dagen. Ik volg alle colleges, maak opdrachten, maak tentamens, studeer thuis en het lukt allemaal. Ik vind het erg leuk en heb het idee dat ik op de goede plek zit. Tot nu toe heb ik ook allemaal goede cijfers gehaald en alle studiepunten. Daarbij ben ik op 4 november 18 jaar geworden dus dat betekent dat ik ook met rijles ben begonnen. Mijn weken zitten dus lekker vol en ik hoef me niet te vervelen. In het weekend ga ik meestal lekker stappen en met vriendinnen afspreken. Ook mijn gezondheid kan het gelukkig allemaal aan. De dokter is erg tevreden over hoe het gaat. De afgelopen controle had ik gewoon helemaal niks te melden en dat na twee maanden! Dus nu mag ik weer twee maanden wegblijven. Het is allemaal heel erg stabiel en daar ben ik super blij mee.

Kerst was ook erg gezellig. Ik was alleen nog niet helemaal in de kerstsfeer. Ik had een paar dagen voor kerst nog tentamens dus moest nog even hard aan de studie. Kerstavond gingen we gezellig met het gezin cadeaus uitpakken. Vooral praktische dingen hebben we van de kerstman gekregen. Iedereen kreeg cadeaus ook Espirito. Hij is erg tevreden met zijn nieuwe kussen waarop staat: I love my doodle :) Daarna ben ik nog met vriendinnen uit geweest wat erg leuk was en kwam ik pas om half 4 thuis. De dag erna was het Eerste Kerstdag en stond de familie al om half 11 op de stoep voor de koffie. Ik was een beetje brak natuurlijk, maar dat had niemand door ;) Die middag gingen we naar de andere kant van de familie daar koffie gedronken en koud buffet gegeten. Dat was ook gezellig. Tweede Kerstdag gingen we naar een woonwinkel (traditie). Daar vonden we onze droombank die we nu ook besteld hebben. Heerlijk eindelijk een bank waar we lekker op kunnen loungen. En 's middags kwamen vrienden waarmee we ook lekker gegourmet hebben! Dat vind ik altijd zo leuk met die pannetjes.

Voor de rest van de week doen we lekker rustig aan en leuke dingetjes met het gezin. Mijn ouders zijn ook lekker vrij. Dinsdag avond zijn we naar de film geweest: Nova Zembla. Een mooie film. Gister nog even naar de meubelwinkel geweest. Vandaag gezellig geluncht en vanavond gaan we naar Holland Casino. Ik had namelijk een try out pakket voor mijn verjaardag gehad. Dus ik ben benieuwd haha. Dan is het alweer bijna Oud en Nieuw. Ik denk dat ik lekker ouderwets thuis blijf, want ik haat vuurwerk (ben er bang voor). Dus op stap gaan is niet echt een optie denk ik.
En dan gaan we maandag lekker op vakantie. Naar Roggel in Limburg. M'n beste vriendin gaat gezellig mee en daar gaan we ook een dagje naar een welness center. Dus het wordt vast helemaal top.
Als we dan weer terug zijn is de halve marathon in Egmond, dus dat wordt 's avonds ook weer groot feest met Blarenbal.

Zo jullie zijn weer even bijgekletst en ik laat snel weer wat horen.
Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten