zaterdag 28 mei 2011

Vakantie!

Hehe wat waren dat de zwaarste weken van mijn leven denk ik. Eerst leren tot je er bij neerviel en daarna kreeg ik acute faalangst ofzo. Ik was zo gestresst met de eindexamens dat ik gewoon niet kon slapen. Dit heeft me prestaties ook niet bevorderd maarja. Ook vielen de examens een beetje tegen. Ik dacht het zomaar wel even te doen, maar uiteindelijk bleek het toch moeilijker dan verwacht. Maarja wat wil je ook met zo'n voorbereiding en 2 jaar zelfstudie. Ik heb er iniedergeval keihard voor gewerkt. Nu wachten we het af. 16 juni is de uitslag. Maar eerst lekker genieten van de vakantie en alle leuke dingen en plannen die ik heb.

Ik ga er niet meer bij nadenken. Ik ga genieten!

Leuke dingen doen & op vakantie met m'n beste vriendin.

Ik spreek jullie over 3 weken wel weer.. (of eerder als ik iets leuks heb meegemaakt)

3 opmerkingen:

 1. dag gwen, Natuurlijk ben je geslaagd. Al heb je cf je bent heel intelligent en dat is ondanks de ziekte een pre. Ik ben juriste terwijl ik z.g.met mijn mutatie volgens de artsen een beperkte levensverwachting heb mijn beroep excellent kan uitvoeren. Dat kun jij ook dankzij de interactieve media. Ga er voor meid, maar volgens mij doe je dat al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt trots zijn op jezelf. Ik heb bewondering voor je mentale kracht.
  Mijn dochter heeft ook cf en studeert Rechten aan de UvA. Net zo'n kanjer als jij.
  Ik verwacht zeker dat je geslaagd bent. Heb je al plannen i.v.m. studie? Ik sluit me aan bij mijn voorganger. Er zijn iid zoveel mogelijkheden door de interactieve media. Met jouw verstand en doorzettingsvermogen zul je vast bereiken wat je wilt/kunt.
  Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej Gwen,,

  Ik vind het echt super knap van je...Je hebt het toch maar weer geflikt, om gelijk met je klas examen te doen. En je bent vast geslaagd ;)

  BeantwoordenVerwijderen